+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

WelshVandaag sla ik 10u05 (lokale tijd) af op het prachtige Royal Porthcawl. Ik ben hier met een afvaardiging van het Belgian Mens & Boys team. Mijn zus Joëlle heeft hier een aantal jaren geleden de Welsh Ladies Open gespeeld en had mij verwittigd, dat het hier mooi is. Maar echt, dit is tot op heden één van de mooiste banen die ik al gespeeld heb. Ga zelf maar eens kijken op de website. Wederom wordt het duidelijk dat golf hier in Groot Brittanië zijn “roots” kent. Een links van het zuiverste water.

Ik ben hier o.l.v. Aubin Van Watermeulen met Kevin Hesbois, Bertrand Mommaerts, Aurin Capart, Giovanni Tadiotto, Alan De Bondt en Yohann Cauwenbergh.

Vandaag en morgen telkens één stroke play ronde, waarna de 36 besten op zondag 2×18 holes spelen om de winnaar te kennen.

Je kunt ons volgen via http://www.golfbox.dk/livescoring/leaderboard.asp?tour={3729D54F-2CCF-4E6A-8B6A-D3CD29A6B6B9}&grp=1&clubOnly=1&color=1Latest&lang=1033