+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

french 1Sinds maandag ben ik, samen met Alan De Bondt, Aurian Capart, Giovanni Tadiotto en Basile Devillet o.l.v.  Thierry Nooteboom in Bordeaux (Fr) op het prachtige Médoc, waar vanaf morgen de kwalificaties start voor de French Boys. Een gecombineerde wedstrijd (strokeplay – matchplay). Donderdag en vrijdag speelt ieder 18 holes strokeplay, waarna er 32 doorgaan naar de matchplay fase. Op paasmaandag is er dan uiteindelijk de finale, waar ieder van de  132  deelnemers hopen in te staan. (er vallen er dus 100 af)

Volgens de WAGR sta ik bij de 60 besten en dus zal het op papier een aangename positieve verrassing zijn mocht ik die matchplay fase halen. Ook heb ik er voor het eerst weer sinds een lange tijd behoorlijk veel zin in en ga ik spelen voor wat ik waard ben en zie wel waar dat me brengt. Nu ga ik op mijn kamer terrasje aan hole 10, waar ik morgenvroeg afsla om 09u15 samen met Giovanni Tadiotto en Pietri Crepa.

Live scoring weet ik niet of dat er is, maar via deze site moet dit wel te vinden zijn

http://www.ffgolf.org/Golf-Amateur/Competitions/Competitions-internationales/Jeunes/Calendrier-inscriptions-resultats

Startlijst french 3