+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

Vrijdag 18 april 2014

Ondanks dat ik het goede spel in mij had heb ik toch domme fouten gemaakt en hierdoor de top 32 gemist. Inderdaad, het was niet zo dat ik technisch niet goed genoeg was. Ik heb mij niet aan mijn gameplan gehouden en dus is dit tornooi voor mij voorbij en over, want volgend jaar ben ik te oud… Proficiat aan Alan die het wel haalde en 2 mooie solide scores neerzette. Veel succes strakjes in de matchplay fase

En voor mij is het nu voorbereiden voor het Irisch Open Amateur in Dublin

Donderdag 17 april 2014

Mijn eerste ronde zit erop en na 10 holes stond ik op -2. Op hole 10 begonnen was mijn elfde hole dus de par 5 tweede hole. Ik sloeg mijn bal rechts in de rough en vond hem niet terug. Een dubbel kon ik stond weer gelijk met de baan, doch ietsjes gefrustreerd en dat helaas duurde dat nog enkele holes waardoor ik nog enkele bogeys moest noteren. Zo goed als ik in de eerste 10 holes de fairways raakte zo weg was het na die dubbel en uiteindelijk moest ik een 74 noteren.

Dat is niet goed genoeg om bij de 32 besten te zijn, nodig om de matchplay fase te bereiken. Ik vermoed dat ik daarvoor morgen een score onder par moet binnen leveren, wat kan.

Dus op naar morgen !

Livescoring via

http://www.ffgolf.org/ffgolfcontent/iframefleole/aHR0cDovL3dlYi5mZmdvbGYub3JnL3Jlc3VsdGF0cy9yZXN1bHRfZnJvbV9pZC5waHA$aWQ9MTQwMDEyMTE3Mw==/44471