+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

biaj(3)Enkele uurtjes nachtrust thuis na het Hongaars Open en alweer klaar staan voor de AmAm van het Total International Juniors. s’Ochtends rond 8 uur afslaan in een 3-ball samen met met vader en zoon Keys (Ieren die in Tervuren wonen). Gelukkig was kon ik aardig wat birdie kansen verzilveren en werden we uiteindelijk 2de bruto. Zij en ik tevreden met een mooi prijs en ik mocht nog eens bij hen blijven logeren tijdens het echte toernooi wat woensdag daaropvolgend van start ging.

Woensdag was ik slechts een schim van wat ik verwacht had en ik moest echt hard werken om mijn score bijeen te houden, doch met een 79 was ik al uit het toernooi gespeeld. De volgende dag wilde ik dit goedmaken en deed 8 birdies, maar toch finishte ik met een +1, wat dan weer het gevolg was van o.a. een triple en een dubbel. Maar al bij al steeg ik en consolideerde ik in de derde ronde redelijk met een 76 om dan uiteindelijk met mijn vader als caddie een 71 (-1- te lopen en 11de te finishen.

Al bij al tevreden en ik stijg op de WAGR naar de top 2000

Facilicom Flanders Open sla ik over en vertoef ik zalig met wat vrienden op Crammerock. Het daarop volgend weekend speel ik nog de Grand Final op La Bawette om dat gelijk door te reizen naar Tsjechië voor het European Boys Challenge Trophy. Hier moeten we met het Belgian Boys team minstens 3de worden opdat we zouden promoveren en volgend jaar mogen meedoen aan het EBTK. Nu verleden jaar deden we dat maar een “wan” prestatie (van o.a. mijzelf) deed ons gelijk weer degraderen. Dus dit dat wordt nog een heel belangrijke week. Nog één keer echt opladen en deze week dus terug in trainingmodus