+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

29 januari 2015, de dag dat de nieuwe Ping Woods door coach mama-Patsy werden afgehaald bij Hans Lemmens jr. in R’dam, kom ik wel “zeer ongelukkig” terecht ten val, na een trampoline sprong op stage met school. Mijn linkervoet is met de hiel uit zijn springbeen ontwricht en door de MUG terug geplaatst. Inmiddels heb ik 10 dagen open gips, 5 weken gips en nu voor 3 weken een brace rond mijn linker voet.

Voorlopig mag ik nog steeds niet steunen en sukkel ik dus rustig verder met krukken. Maar gelukkig moet er niet geopereerd worden.   Duidelijk is dat al mijn plannen moeten herzien worden en dat het voorseizoen inmiddels zonder golf is gepasseerd. Hopelijk krijg ik op 3 april te horen dat ik stilletjes mag beginnen te steunen, zodat ik toch al een beetje kan beginnen met de revalidatie … en putten … en …

Dr. Gert Van Esbroeck zegt wel dat ik al aan het revalideren ben sinds 29 januari en dat mijn letsel echt uitzonderlijk is. De kans dat alles goedkomt is groot, maar ik moet geduld hebben.

Mijn linkerbeen is inmiddels “ietsjes” smaller dan mijn rechter en de voet kan al een “ietsjes” op-en-neer.  Nu wachten met ongeduld op volgende stap en hopelijk wordt dit dan letterlijk mijn eerste sinds lang…

IMG_0014   IMG_0008