+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

_DSC9762

Zaterdag 10 augustus 2013 : Heel tevreden over het feit dat ik de cut haalde en 4 volle ronden heb kunnen golfen. Elke ronde speelde ik met meer gevoel en uiteindelijk de laatste ronde was het gevoel er terug om “laag” te gaan. Ik sloeg alles redelijk dicht bij de pin en dat leverde aardig wat birdies op maar ok een paar bogeys. Waardoor mijn scorekaart eerder leek op een kleurboek.

Al bij al tevreden met mijn plaatsje als runner-up en proficiat Aurian.

Dinsdag 6 augustus 2013 start het BK junioren. Doel dit jaar is om 4 goede ronden te lopen en zo wat meer vertrouwen te krijgen. Voorgaande jaren heb ik steeds goed gepresteerd op deze wedstrijd en startte ik niet direct als favoriet. Ook dit jaar is dit laatste voor mij het geval en hoop ik dat eerste ook te kunnen herhalen. Sowieso ligt de prachtige (The English) baan mij en zal ik hier met veel plezier gaan spelen. Het ganse Belgian Boys team is present !

Livescoring via www.golfbelgium.be