+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

DSC_7742

Vrijdag 10 mei 2013

Onder stormachtige omstandigheden vandaag een verkenningsronde gelopen. In 2012 hebben we hier het National Strokeplay, onder identieke weersomstandigheden gespeeld en nu weer (net als toen) wordt je met de neus op de feiten geduwd dat een “winderige links”-baan een speciale speelstijl eist. Uiteraard heb ik me hier al een klein beetje op kunnen voorbereiden, door  het spelen op gc Beveren, maar duidelijk is dat de King’s Prize 2013, hier op Royal Ostend, een slijtage slag zal worden. Ik heb geen interclubs gespeeld en dus sta ik behoorlijk wat wedstrijdritme achter. Wel uiteraard de nodige trainingsuurtjes gedaan met Joëlle o.l.v. mama Patsy.

Ik sla zaterdag als derde laatste herenflight af samen met Alan DE BONDT en Piere-Alexis ROLAND om 13.05

Livescoring via http://www.golfbelgium.be/