+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

Beveren Boys 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 10 april 2013

logo_10721/4 finale op Nationaal niveau bij de -18 jarigen is geen klein wasje. En dat wisten we toen we om 8u00 al afsloegen met de foursome op hole 10, tegen Royal Antwerp. Op papier zijn wij voor hen geen tegenstand, maar uiteindelijk was de werkelijkheid anders. Iedereen binnen het team heeft “iets” gevonden, waarmee gestreden werd. De foursome werd zelfs na de reguliere 18 holes “GEWONNEN” .

Ikzelf stond na 15 holes dormi tegen mijn Belgian Boys maatje Alan De Bondt. Ik moest dus alle drie de resterende holes winnen om te blijven leven en eerlijk gezegd wist ik niet hoe? … maar ik krijg hulp van een takje, die mijn shot op hole 7 naast de pin deed landen, waardoor ik deze hole terugwon en ik mijn kans zag en nam. Ik kon mijn partij “halven” . Helaas mocht er niet verder gestreden worden daar de match reeds beslist was en kregen wij dus elk een 0.5 punt. Nu Alan en ik komen elkaar nog wel eens ergens anders tegen, om deze CLASH af te maken, want dat was het.

Persoonlijk  vond ik het bijzonder leuk, ondanks de vroege starttijden en wens toch nog eventjes bijzonder, Martine te bedanken voor haar inzet als captain. Wij zijn “trots” op jou en hopen dat jij dat ook een beetje op ons bent.

(ps kusje aan zusje Joëlle en mama Patsy)

Woensdag 10 april 2013

logo_1072Mijn single matchplay tegen Gianni Van Breda was de laatste partij en vaaorafgaandelijk dus een foursome en 3 single’s. DRIE PUNTEN is wat telt en al de rest was bullshit. Of wij nu goed of slecht spelen, mooi of lelijk swingen, etc… het enige wat we nodig hadden waren DRIE PUNTEN om naar de 1/4 finale door te gaan.

Anderzijds was het gisteren zoals ik al zei, niet echt goed bij mij en een beetje zelfvertrouwen kweken zou mooi meegenomen zijn. En … gelukkig speelde ik beter. Ik raakte meer fairways, was meer gefocust en mijn kortspel waarmee ik gisteren de meubelen kon redden, was er nog. Maar dat was nodig ook, want Gianni scoorde goed. Toen wij nog de enige van onze match in de baan waren en het op dat moment 2-2 gelijk stond, was het voor mij absoluut niet moeilijk meer om iets extra boven te halen. Heerlijk gevoel, als je daar als underdog met een handvol toeschouwers, wint. Niet dat je blij bent dat al die Ternesse aanhang lik op stuk krijgt, maar wel omdat je er niet aan toegegeven hebt. (Een klein beetje het gevoel dat Colsaerts moest gehad hebben tegen Woods tijdens de Ryder Cup …. maar dan wel een ietsie pietsie klein beetje …. maar echte een goed gevoel). Respect voor Ternesse, maar helaas wij gaan door !

Nu het gevolg is dat we om 5 uur mogen opstaan, daar er reeds om 8u00 wordt afgeslagen tegen “The Boys van Royal Antwerp”

Willen jullie zo vriendelijk zijn nog eens te duimen, waarvoor dank, namens alle Beveren Boys

Dinsdag 9 april 2013

logo_1072Samen met de  Beveren Boys (-18) de kwalificatie ronde gespeeld voor het Nationaal Junior Interclub Kampioenschap. Elke club levert voor deze kwalificatie 4 spelers onder de 18 jaar af, die elk één strokeplay ronde spelen waarvan de 3 beste meetellen. De 16 beste totalen gaan door naar de matchplay fase, die start op woensdag. Kwinten, Nathan, Maxim en ik mochten de kleuren van Beveren verdedigen en dat deden we goed, alhoewel ik persoonlijk niet zo tevreden was over mijn eigen score van 75. We hebben ons als gedeeld 6de kunnen kwalificeren en spelen morgen tegen Ternesse in de 8ste finale.

Dan komen er 2 spelers bij, zijnde Seppe en Arnaud, die als eersten een foursome spelen, waarna wij, Maxim, Nathan, Kwinten en ik, individueel ons matchplay rondje spelen. Per gewonnen match krijgt de ploeg 1 punt en deze met de meeste punten gaat door naar de 1/4 finale.

Duimen maar !

Mijn score R1G

ravenstein punten was alles dat telde