+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

gaetan

zaterdag 24 augustus 2013 : Ik wist wat mij te doen stond in deze laatste ronde en dat was zo laag mogelijk gaan, doch anderzijds geen grote verliezen creëren en dat is tot en met hole 8 gelukt. Op dat moment -3 (Ik wist toen niet dat ik inmiddels tot was). Ik hoopte in de back nine ook op zo’n score doch uiteindelijk finish ik +1. Op zich niet slecht maar er had wederom zoveel meer in gezeten.

Wel tevreden over mijn eerste internationale top 10. Ik word namelijk gedeeld 7de. Kevin, Yohann en Alan worden gedeeld 3de en Camille staat ook op het podium bij de dames. VVG kan terugkijken op een geslaagd toernooi. Wetende dat er nog rek in zit, beloofd dat voor de toekomst. Tot slot toch een dikke pluim voor Joëlle, die had echt een mega “off day” in de 2de ronde maar herstelde dat in deze laatste ronde super en wordt 11de. Knap hoor om zo terug te komen.

Weinig tijd om te rusten is er niet, want zondagavond laat thuis en maandag ochtend wordt ik verwacht op de AM AM van het Total Belgian International Junior op Ravenstein. Dat toernooi start om woensdag en hier heb ik echt zin, wetende dat het een afsluiter wordt .

www.internationaljuniors.be

vrijdag 23 augustus 2013 : Inmiddels heb ik er al 2 ronden opzitten en redelijk goed gespeeld. T.t.z. dat mocht ik in de back nine van de eerste ronde geen 3 ballen onvindbaar geslagen hebben ik nu bij de eersten zou meegedraaid hebben. Hierdoor stond ik gisterenavond zo rond de 35ste plaats en nu gedeeld 14de, na een rondje 74. Zeer steady gespeeld en weinig risico’s genomen. Hopelijk lukt mij dit morgen ook en zit er nog een top 10 in. Momenteel staan de andere 3 VVG-ers wel top 10 en doet Lars Buys het ook bijzonder goed. Nog één ronde te gaan, maar nu eerst nog wat extra putten met de groep, daar iedereen dit hier toch het moeilijkste onderdeel vind

donderdag 22 augustus 2013: Vandaag sla ik af op 08.30 op hole 1 van gc Balaton voor het Hungarian Open Amateur. Ik ben hier met de VVG selectie o.l.v. Dany Vanbegin, te samen met Alan, Kevin en Yohann. Omdat hier de European Masters reeds meermaals gespeeld zijn geworden kennen de meesten van de deelnemers (net zoals ik) het parcours en is het leuk hier terug te zijn. Overigens super zalig weer hier.

balatonDe VVG vaardigt ook een damesselectie af en onder de geselecteerden is mijn zus Joëlle, die overigens vlak voor mij afslaat.

De baan is zeer mooi en ligt in een bosrijke omgeving aan het Balaton meer. Hierboven hole 10, en duidelijk is dat het smalletjes is. Wat nog eens geaccentueerd wordt doordat er ook qua zicht, open holes zijn aan het meer zelf. Zaak is om behouden te spelen.

Livescoring via http://mgsz.dbsys.hu/eagle/rmo_826_english/online.php?board=leader&mode=auto