+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

Samen met de GP de Bondues zijn dit qua deelnemersveld de moeilijkste grand prix. Komt daar nog eens bij dat er gespeeld werd op La Mer van Le Touquet. Prachtig maar o zo verandelijk door de zeewind. In tegenstelling met Bondues werden er hier maar 3 strokeplay rondes gelopen. Door de zware en langdurige regenval  was het toernooi ingekort naar 3 rondes.

Naast mij was ook Fred(je) de Vooght op appel en hat ganse Franse Heren en Boys team. Handicaps van +4 en +3 waren hier in veelvuldigheid op de deelnemerslijst, waar ik slechts 56ste was en er in totaal een kleine 60 met een + handicap. Echt moeilijk dus. Nu ik loop 75, 76, 74 en wordt 27ste met +9. De winnende score was -8 en die werd gedeeld. Als gevolg van de invallende duisternis kon er geen play of gespeeld worden en waren het de laatste 9 holes die de doorslag gaven om een winnaar te kennen.

Ik ga naar huis met een wrang gevoel, want mijn putten zat echt niet lekker en bij het aanspelen van de par 5’s in 2, heb ik uiteindelijk teveel slagen moeten inleveren. Ik kon echt rond de par gespeeld hebben en weet dus dat zowel mijn gameplan en putting verbeteren moeten.

Results : www.liguegolfnordpasdecalais.com/upload/resultats_messieurs_grand_prix.pdf

Nu ik heb nu 3 maanden om aan techniek en conditie te werken en zal waarschijnlijk (hopelijk), gelijk mijn eerste toernooi in februari 2013 spelen.