+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

Zondag 15 september 2013: Vandaag zelf mijn zakje gedragen en mijn ouders konden mij nog net zien uitholen op 18 met een 73 (+1). Veel beter en dus tevreden(er) en ready voor de European Boys Challenge Trophy. Ik niet alleen trouwens want zowel Basil als Yohann liepen ook goe. Giovanni was nog moe van de Duke of York en Alan nam rust en Aurian heeft deelgenomen aan de ALPS .

Finish uiteindelijk als 8ste op 6 slagen van Picone en Bouzzy, die de play-off won

Zaterdag 14 september 2013: Afwisselend goed en “minder” goed gespeeld. Ik ben dus gemengd tevreden. In de beginfase te weinig puts geholed waardoor ik op de tweede negen geforceerd begon te spelen. Teveel risico,s leidde tot tweemaal een out na de drive op de par 5’s en toch wist ik met mijn tweede bal e beoogde birdie te spelen met behouden spel, waardoor er slechts een bogey genoteerd werd i.p.v. een dubbel. De 77 had niet gehoeven, maar ik wilde teveel en sta nu net buiten de top 10 op 7 slagen van leider Fred de Vooght. Misschien wilde ik teveel omdat mij pa mijn zakje droeg…