+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

timthumb

Zondag 22 september 2013: Eerste ronde liep ik redelijk maar vielen er te weinig birdies. Mijn 76 mocht van de totaal teamscore afgetrokken worden. Ook mijn tweede ronde verliep goed top op de laatste 3 holes na. Als gevolg van het feit dat mijn puts niet vielen, raakte ik gefrustreerd en liep ik uiteindelijk door de 3 afsluitende bogeys op rij tegen een 77 aan. Gelukkig scoorde mijn teamgenoten wel en staat het team voorlopig op het podium, maar dag 3 zal bepalend zijn.

Iedereen behoorlijk zenuwachtig en omstandigheden waren niet makkelijk. Moeilijk pinposities etc… Gelukkig had ik gisteren nog extra geoefend na tip van coach Mama Patsy….. en hielp deze oefening waardoor vandaag de bierides wel vielen en eindelijk mijn score van 71 meetelde.

Het team won en deelname aan het European Boys Team Championship 2014 is een feit. Dank aan coach Aubin en captain Thierry om de KBGF te overtuigen dat we toch dit jaar nog meespeelden en wij zo onze wanprestatie op Mucar kunnen uitvegen en vergeten.

Dinsdag 17 september 2013: Gisteren vertrokken met het Belgian Boys Team (Alan De Bondt, Aurian Capart, Yohann Cauwenbergh, Basile Devillet , Giovanni Tadiotto en ik) o.l.v. Aubin Waetermeulen en Thierry Noteboom naar Slovakije. Helaas moesten we quasi 4 uur wachten op de bus in de luchthaven van Wenen, waardoor we pas rond een uur of één in ons bedje lagen. Maar vandaag werd alles goed gemaakt. Ondanks het slechte weer, wat trouwens beter wordt, een zeer geslaagde verkenningsronde gespeeld op het mooie Skalica.

Woensdagmiddag kennen wij onze starttijden en is er nog een verplicht protocollair draaiboek af te werken. Wij hopen allen dat dit niet te lang zal duren want we staan scherp en hoe sneller wij hier kunnen beginnen hoe beter. Vanaf donderdag dan 3 ronden strokeplay waarvan telkens per land (11) de 5 beste scores worden opgeteld. De 3 beste landen promoveren naar het European Boys Team Championship 2014

Live scoring via http://www.golfbox.dk/livescoring/startlist.asp?tour=B4485A6F-AEBC-471B-8C5A-73AD995913FC&clubOnly=1&lang=2057

Info via http://www.golfskalica.sk/