+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

Sinds de National Strokeplay ben ik op zoek naar het goede gevoel. En dat heb ik tijdens deze twee rondjes een klein beetje gevoeld, echter is dat met dit sterk deelnemersveld niet voldoende. Ik loop 2 keer 76 en dan zijn 6 slagen teveel voor de cut en 19 slagen minder dan de leider Jamie.

Gelukkig heb ik nu 4 dagen om te “zoeken”, want dan beginnen de National Juniors. Hopelijk haal ik daar wel de cut en kan ik eens een volledig toernooi spelen. Meer ambitie mag ik momenteel niet koesteren.

Daags na het National Junior is het dan British Boys op Royal Liverpool, vervolgens Hongarian Open op gc Balaton, om dan de “vakantie” af te sluiten met het Belgian International Juniors op Ravenstein.

Dus hoop ik dat je snapt dat ik met mijn 4 daagjes “blij” ben