+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

Donderdag in de late namiddag goed aangekomen op en zeer mooie locatie. Alles is hier even verzorgd en het uitzicht is mega. Bonmont aan de ene kant en het meer van Genève aan de andere. Ook het weer was goed op een paar spatjes op zondag na. Tijdens het verkennen van de baan op vrijdag had ik moeite met het lezen van de lijn op de greens, wat eigenlijk het ganse weekend bleef aanhouden.

Zaterdag ochtend tegen Jeremy (hcp +2.3) . Op de turn loop ik 2 boven, maar sta al 5 down en plots begin ik de ballen van mijn leven te slaan. Ik doe 4 birdies op de 8 volgende holes. De laatste hole verloor ik waardoor ik geen punten voor het team haalde. Toch was ik blij met het verloop van de wedstrijd en mijn spel. Ik liep 2 onder de baan en dus beter dan mijn handicap, maar dat was niet genoeg tegen de zeer constant spelende Jeremy.

‘s Middags een heel ander verhaal. Het fout lezen van de lijn speelde weer op. Voor mijn gevoel deed ik op elke green 100 puts, maar eigenlijk stond ik slechts 2 boven toen ik mijn partij verloor. Helaas kon dat mijn humeur niet temperen. Ik was behoorlijk “Pissed Off”.

Zondag ochtend een uurtje uitstel en dan samen met Lars Masyn de foursome tegen Nederland. Beide teams waren elkaar waard en Lars raakte de ballen echt goed. Hij sloeg ze netjes bij de pin, maar mijn puts vielen niet en je raadt het al … die “st….” Hollanders hadden dat beetje geluk wel waardoor we verloren.  Als team zijn we uiteindelijk 3de geworden. Het feit dat het beter kon en de wetenschap dat de Boys enkel tegen Zwitserland hebben gehalved, gaf ons een tevreden gevoel.

Nu speel ik met mijn zus nog een grand prix binnen 14-dagen en dan gaat de STOP erop

De volledige uitslag vind je op deze link http://www.golfsuisse.ch/public/binarydata/quad_final.pdf