+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

REGIONALE TRAINING

Sinds 2006 train ik als één van de VVG coaches de ‘Preminiemen’ .

De talentrijkste door de VVG geselecteerde preminiemen krijgen gedurende de winterperiode van mij begeleiding met behulp van de ‘Skills en Drills’.

Elke preminiem zal zich samen met zijn persoonlijke pro kunnen voorbereiden op de Skills & Drills testen. Deze testen worden door de VVG afgenomen aan het begin van de regionale trainingen (einde golf seizoen) en aan het einde ervan( wat dan weer het begin van het golfseizoen is) . Op deze wijze wordt de evolutie van de speler gemeten. Op deze manier kan efficiënter advies en begeleiding gegeven worden aan de jongeren. De Skills & Drills zijn onderverdeeld in 8 teststations nl. korte put, lange put, approach, wedge, to the pin, controle, distance en balvlucht. Meer hierover vind je terug door op onderstaande link te klikken

WEDSTRIJDEN

Spelers die door de VVG worden uitgezonden naar internationale wedstrijden en spelers die meedoen aan federale en regionale wedstrijden, worden door de voor die wedstrijd aangestelde VVG coach, gecoacht.

Soms moet dit in de breedste zin van het woord gezien worden en soms is dit zeer individueel.

Parcours verkennen, wedstrijd tactiek bepalen enz..

Sommige spelers hebben enkel nood aan een babbeltje,.. anderen willen technische bijstand bij hun opwarming of willen de opwarming begeleid doen. Naast de fysieke en technische steun worden de spelers ook mentaal bijgestaan.

Het is aan mij om de noden van elke speler individueel aan te voelen en hierop in te spelen.

In het buitenland komen hieromtrent nog extra’s bij, waaronder de juiste voeding, drank en dit alles uiteraard op individuele basis .

Coach VVG