+32 (0)478 228814 patsy@vanbaarle.be

INDIVIDUEEL

Individueel coach ik momenteel  Joëlle en  Gaëtan van Baarle, ..  en ‘kids’ van Golfclub Beveren. Hier zijn dit de spelers die door het jeugdbestuur geselecteerd werden. Alles over henzelf kun je terugvinden onder “SPELERS

Zij worden op exact dezelfde wijze getraind en gecoacht zoals de VVG dit doet. Immers is inmiddels bewezen dat dit succesvol is. Uiteraard wordt dit hier individueel toegepast op basis van ieders spelniveau .

Extra krijgen de spelers per wedstrijd een gepersonaliseerde scoresaver. Naast hun score, vullen zij nog tal van andere nuttige informatie in die dan achteraf in een persoonlijk gesprek wordt geanalyseerd.

Tenslotte verkrijg ik zeer nuttige informatie wanneer de speler zijn informatie tijdens de oefenronde laat registreren door Scoresaver. Joëlle en Gaëtan gebruiken dit op elke wedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd drukken zij via het programma een scorecard af, waarop tevens hun goals staan met betrekking tot FH, GIR’s, Puts etc… Tijdens de ronde vullen ze dit in en later brengen ze het via de pc in het programma. Je staat versteld wat een informatie je hier allemaal uit haalt. Zowel als speler dan als coach.

http://www.scoresaver.co.uk